Με μειωμένη τιμή διατίθεται το παπί UM Flash 125 LZ

Το UM Flash 125 LZ οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου και αποτελεί ένα οικονομικό μέσο μετακινήσεων για την πόλη. Πλέον διατίθεται και με νέα μειωμένη τιμή.

UM Flash 125 LZ

Το παπί Flash 125 LZ της αμερικάνικης UM αποτελεί μια σύγχρονη λύση στην αστική μετακίνηση. Ελαφρύ, ευέλικτο αλλά και στιβαρό το Flash 125 ξεχωρίζει για τις δυναμικές του γραμμές αλλά και για τους μεγάλους τροχούς 17 ιντσών.

Εκτός των άλλων ο εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα LED και δύο σχάρες: μια κλασική πίσω και μια τοποθετημένη στο εσωτερικό της "ποδιά" του.

UM Flash 125 LZ

Η μεγάλη αντιολισθητική σέλα, οι χούφτες στο τιμόνι, ο ευμεγέθης ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

Το UM Flash εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. και απόδοση 8,6 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και κατανάλωση μόλις 1,7 λτ./100 χλμ., το παπί της UM προσφέρει αυτονομία κοντά στα 240 χιλιόμετρα ανά γέμισμα.

Το UM Flash 125 LZ προσφέρεται πλέον με χαμηλότερη τιμή, στα 1.895 ευρώ. Συνοδεύεται δε με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network